Valpar

/nh.jpg

Söker AKTIV "halvfodervärd" inom rimligt avstånd från Malmö, till tikvalp som kommer säljas med bibehållen avelsrätt.


Preliminärt index ED: 103 HD: 110
Inavelsgrad 0,0%

Vår efterlängtade B-kull är här! Föräldrarna till denna kombination är arbetsglada, friska, välmeriterade hundar som båda två har lämnat bra och friska avkommor sedan tidigare. Ledstarka linjer, väl utvärderat. I stamtavlan finns många välkända, meriterade hundar inom såväl bruks, IPO och utställning.

Med denna kombination förväntar jag mig trevliga, mentalt stabila hundar med en vacker exteriör. Jag förväntar mig hundar med mycket driv och stor arbetsvilja. För allas bästa kommer valparna därför endast att säljas till aktiva hem. Har du även tävlings - och utställningsintresse är det ett stort plus då jag tror att hundarna kommer lämpa sig för båda delarna.

Hemi som är mamma till valparna är en fantastisk tik både i vardagen och på tränings/tävlingsplanen! En följsam hund med mycket motor och en otrolig arbetsglädje. Samtidigt har hon en väldigt tydlig "av - och på knapp" och kopplar av när hon ska. En rottweiler med både brain and beauty!

Pappa Qompis är en nyfiken, arbetsglad hund med mycket motor. Även han har en tydlig "av - och på knapp" och kopplar av när han ska. Qompis och flera utav hans kullsyskon tävlar med stora framgångar i bruks.

Låter det som en valp från denna kombination skulle kunna vara något för dig? Isåfall är du välkommen att skicka mejl för vidare kontakt: [javascript protected email address]

/test.jpg

Vid leverans är valpar från oss:

* Registrerade i Svenska Kennelklubben
* Vaccinerade
* Veterinärbesiktigade
* Avmaskade
* ID-märkta med chip
* Dolda fel försäkrade
* Uppväxta i hemmamiljö

Vi lägger stor vikt vid att socialisera och miljöträna valparna så mycket som möjligt för att ge dem bästa möjliga start här i livet!