οм ᴋᴇɴɴᴇʟɴ

Lizette Grönvall heter jag som står som ägare för kennel One Moment. Till vardags driver jag en frisörsalong. Hundintresset har alltid funnits hos mig och det har bara blivit större och större med tiden. Att jag fastnade för just rasen rottweiler har jag mamma och pappa att tacka för, som 2004 bestämde sig för att utöka vår familj med en fantastisk rottweilertik. Sedan dess har det alltid varit minst en rottweiler i hemmet. Hundarna bor inomhus som familjemedlemmar, blir aktiverade och tränade dagligen. Jag tränar och tävlar i bruks, tävlingslydnad och ställer även ut. Jag har gått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning 2017.

Mitt mål är att föda upp friska hundar som lämpar sig för både arbete och utställning. Jag vill få fram sunda, mentalt stabila hundar med bra arbetsmotor och en vacker exteriör. Eftersom jag själv är aktiv med mina hundar strävar jag efter att hitta aktiva köpare. Jag ser helst att du som köpare har tränings/tävlingsambitioner och gärna utställningsintresse. Jag är väldigt noggrann med vart valparna hamnar och försöker alltid matcha rätt hund till rätt ägare. Förbehåller mig rätten att neka köpare.

Röntgen av höfter och armbågar samt göra mentalbeskrivning med hundarna ser jag som en viktig del för att kunna utvärdera kullarna. Försöker till den mån det går att ordna gemensamma tillfällen för detta. Jag arrangerar även kennelträffar, för mig är det väldigt viktigt att följa hundarna jag föder upp och önskar god kontakt med mina valpköpare. Har man frågor så finns jag här 24/7 och ställer alltid upp för mina valpköpare.

/dsc_1024.jpg